Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι δρόμοι φέτος στολίστηκαν νωρίτερα από ότι συνήθως ...;Ο Νοέμβριος ηταν ο μήνας που ξεκινησαν οι γιορτές και η πόλη σιγά -σιγά πηρε το Χριστουγεννιάτικο χρώμα της .
Είναι ωραίο να βλέπεις γύρω σου τα Χριστούγεννα ακόμη και αν είναι πριν την ώρα τους.
Τα φωτάκια στους δρομους και στα σπιτια εχουν ηδη...
αναψει και εμείς οι γυναίκες πρέπει να τα ακολουθήσουμε , πιο καλοντυμένες αλλά και πιο λαμπερές από κάθε άλλη φορά.
Πριν λοιπόν βρεθούμε στον πανικό της ντουλάπας μας και δεν ξέρουμε τι πρέπει να φορέσουμε μέσα στις γιορτές αλλά και για το Χριστουγενιατικο-Πρωτοχρονιατικο ρεβεγιόν που πλησιάζει θα πρέπει να ενημερωθούμε για το πως βλέπουν οι ξένοι επώνυμοι οίκοι μόδας αλλά και οι έλληνες σχεδιαστές την γυναίκα του 2009 :
Μέσα από τα μάτια τους η γυναίκα είναι δυναμική, γεμάτη από εμπειρίες ,με έντονη προσωπικότητα....Ανεξάρτητη αλλά και μητέρα ...;επαγγελματίας αλλά και σέξι γατούλα ...;Εντυπωσιακή, βγάζοντας την θηλυκότητα της, έχοντας σαν βάση τον ταφτά και το βελούδο, για ιδιαίτερα επίσημες εμφανίσεις.
Άλλες φορές πάλι σε συνδυασμό με γούνα κρεπ σατέν, οργάντζα και μουσελίνες χαρίζοντας της μια ξεχωριστή πολυτέλεια. Η δαντέλα κυριαρχεί ...; παντού, από ρούχα αξεσουάρ, παπούτσια και για ότι άλλο χρειαστεί μια γυναίκα ...;
Ας λοιπόν θέλουμε να δώσουμε έναν άλλο αέρα στις εξορμήσεις , με άποψη και στυλ από τους μετρ της μόδας ,δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και να κερδίσουμε την προσοχή όλων πρωι-βραδυ .
1. Tα χρώματα που προτείνουν για τις λαμπερές μέρες :
·Κόκκινο / Λεοπάρ / Μοβ /Λιλά / Μπλε/
·Πράσινο σμαραγδί / Καφέ -Ταμπά / Χρυσό /Ασημί
·Μαύρο και φυσικά το all time classic ασπρόμαυρο!
2. Μεταλλικά χρώματα ,glitter , παγέτες και λαμπερά κεντήματα με κρύσταλλα είναι ένα λαμπερό αντίδοτο σε ένα γενικά μουντό και εγκρατή χειμώνα. Η μοναδική διαφορά είναι ο τρόπος που τις φοράμε αφού δεν είναι πια μόνον για βραδινές εμφανίσεις αλλά για όλη την ημέρα.
3. Ο άνεμος του έθνικ φυσάει σταθερά με αποτέλεσμα να μας παρασέρνει σε διαδρομές που έχουν κάτι από μαξιμαλ το μεγαλείο της Ρωσίας, το Boho πνεύμα των ινδιάνων και το σαφάρι της Αφρικής. Κρόσσια -λουλούδια και animal prints είναι στο αποκορύφωμα τους.
4. Από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στις φετινές πασαρέλες ήταν οι γούνες που θα μας αγκαλιάζουν τρυφερά αλλά και τα Παλτό σε αυστηρές γραμμές.
5. Αξεσουάρ ,object of desire:
·Έντονα κοσμήματα με λαμπερές πέτρες πολύτιμες ή ημιπολύτιμες ...;. Καταπληκτικές ζώνες με στρας και πολύτιμους λίθους
·Τσάντες και φάκελοι σε όλα τα μεγέθη, κυρίως μεγάλες για την καθημερινότητα οι πιο μικρές για επίσημες εμφανίσεις
·Φουλάρια, εσάρπες καπέλα και γάντια ...;.Όλα είναι μέσα στα πλαίσια του ανάλογου συνδυασμού.
·Καλσόν σε έντονα σχέδια ...;
·Μποτάκια και πέδιλα με δέρμα αλλά και μποτίνια πλατφόρμες. Όλοι αγαπάνε τα ψηλά τακούνια .Οι γυναίκες για τους έξτρα πόντους ύψους και οι άντρες για το έξτρα σεξαπίλ που χαρίζουν στα πόδια μας ...;.
Χρόνια Πολλά λοιπον γεματα απο λαμψη σε ολους σας...
Ελπιζοντας για μια μια νεα χρονια με καλυτερη παιδεια ,με καλυτερη ποιοτητα ζωης και κυριως με ορεξη για αγωνα για την ιδια την ζωη....
Και μην ξεχνατε....Να είστε πάντοτε chic !!!
* Γιατί το αληθινό Chic
* Αγνοεί επιδεικτικά την έννοια της Μόδας ...;ακόμη και αν την ακολουθεί!
* Είναι η σωστή απόσταση από τον εαυτό μας .
* Και η σωστή απόσταση και από τους άλλους !!



πηγή
http://beautynet.pblogs.gr/2008/12/giortinh-moda-sto-pneyma-twn-hmerwn.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου