Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Αρκετές είναι οι στιγμές στην ζωή μας που ορίζουμε τον χαρακτήρα των ανθρώπων σύμφωνα με το στόμα τους, περιγράφοντας τους ως βλοσυρούς με σφιγμένα χείλη, ως φλεγματικούς με ψεύτικο χαμόγελο κτλ. Η ερμηνεία και η ανάλυση του στόματος,των χειλιών μας είναι τόσο περίπλοκη όσο και για τα μάτια. Ένα μέγαλο ποσοστό των εγκεφαλικών μας κυττάρων ασχολείται με την ερμηνεία των σημάτων της συμπεριφοράς των χειλιών και της....
γλώσσας μας.
Χείλη
Τα λεπτά χείλη είναι σημάδι εσωστρεφούς προσωπικότητας, ενώ τα σαρκώδη δείχνουν γενναιοδωρία και την επιθυμία του ατόμου να μιλά για τον εαυτό του. Τα μεγάλα χείλη δείχνουν πάθος για τη ζωή, ενώ τα στενά εγωισμό και ψυχρότητα. Όταν το άνω χείλος είναι μεγαλύτερο, δείχνει άνθρωπο που «δίνεται» εύκολα στους άλλους και γίνεται στόχος εκμετάλλευση.
Τι θέλει να σας πεί….κοιτάξε τα χείλη του
Σφιγμένα χείλη κατά την διάρκεια της ομιλίας και ανέκφραστος μας φανερώνει ότι το άτομο έχει νεύρα, είναι θυμωμένο, αρνητικό με τάση εσωστρέφειας για αυτό και αισθάνεται ότι κάνει αγγαρεία όταν μιλάει και δεν βλέπει την ώρα να τελειώσει.
Ασχολούμαι με τον εαυτό μου,….. σε θεωρώ υποψήφιο
Οι γυναίκες αρέσει να ασχολούνται με τον εαυτό τους μπροστά σε υποψήφιους συντρόφους, γενικά πειράζοντας τα μαλλιά τους ή γλείφοντας τα χείλη τους.
Λέει ψέματα το βλέπω στα χείλη του
O συνομιλητής μοιάζει σαν να περιποιείται τον εαυτό του, για να μας δείξει ένα «καλό» του πρόσωπο! ». Προσπαθώντας να ωραιοποιήσει τον εαυτό του,θέλει να γίνει πιο ελκυστικός, ώστε να μην τον αμφισβητήσουμε.Όμως… Δάχτυλο στα χείλη και δάγκωμα χειλιών.O συνομιλητής καλύπτει το στόμα του με το χέρι του ή σε διάφορες παραλλαγές με τα δάχτυλά του. Άλλοτε δαγκώνει τα χείλη του ή γλείφει με τη γλώσσα τα δόντια του. Όλες αυτές οι κινήσεις φανερώνουν την εσωτερική του σύγκρουση. Είναι σαν να συγκρατεί το στόμα του, να προσπαθεί να το κλείσει ή να το καλύψει για να μη φανεί το ψέμα που εκστομίζει.


Το θύμα
Η αναπνοή του είναι άστατη και εμφανής. Παίρνει βαθιές αναπνοές αναστεναγμού ή ξεφυσά από τη μύτη και ακούγεται σφύριγμα. Γλείφει με τη γλώσσα τα χείλη του αγχωμένα, σαν να έχουν ξεραθεί και να διψάει. Μένει με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τον άλλο και καθυστερεί να βρει τα λόγια για να δώσει απάντηση.
Ο Θύτης
Η αναπνοή του θύτη είναι άδηλη. Δεν κινεί έντονα το θώρακα, δεν αναστενάζει, δεν παίρνει βαθιές ανάσες. Τη συγκρατεί όπως και τις σκέψεις του. Γλείφει τα χείλη του με ευχαρίστηση και, όταν μας ακούει, το στόμα του είναι κλειστό, ενώ πολλές φορές το φράζει με το δάχτυλο. Χαμογελά με μη συμμετρικό χαμόγελο, ενώ με τα δόντια δαγκώνει τα χείλη του, σαν να συγκρατείται να μη φανερωθεί η εξαπάτηση που ετοιμάζει.
Σουφρωμένα χείλη
Τα σουφρωμένα χείλη είναι σέξι διότι επιζητούν το φιλί, αλλά μιμούνται και τη διόγκωση των ερεθισμένων γυναικείων γεννητικών οργάνων.
Πόσο σε θέλω?… κοιτάξε με τρώω παγωτό….
Οτιδήποτε βάζουμε στο στόμα μας έχει τη δυναμική συνειδητά και υποσεινήδητα να υποδουλώνει ερωτική πρόθεση. Ορισμένες τροφές, όπως το παγωτό, η μπανάνα, το γιαούρτι μπορούν να είναι εξαιρετικά φιλήδονες .
ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ… ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣOΥ
Έντονα χείλη
Το βάψιμο των χειλιών στέλνει ένα μη λεκτικό σήμα σεξουαλικής διέγερσης, το οποίο ξυπνά στους άντρες μια έντονη αντίδραση.Τα χείλη μας επικοινωνούν με το κέντρο του εγκεφάλου που συνδέεται με το συναίσθημα, τη διατροφή και τη φροντίδα. Έτσι, μεγαλώνουν και κοκκινίζουν προδίδοντας το σεξουαλικό ερεθισμό μας. Γι’ αυτό και είναι σέξι οι μορφασμοί. Έτσι και η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος στα χείλη σημαίνει ότι τα δύο φύλα αποκτούν κόκκινα χείλη όταν διεγείρουνται. Το βάψιμο των χειλιών μιμείται το κοκκίνισμα του αιδοίου ακριβώς πρίν τον οργασμό. Έτσι μας δείχνουν λοιπόν τα έντονα χρώματα και χείλη ότι είναι ένα ισχύρο σήμα ότι η γυναίκα είναι ερεθισμένη.
Κοιτάω τα χείλη σου και φοράω λιπ-γκλος..
Τα υγρά χείλη είναι ένα σήμα για να μας δείξει την αυξημένη ύγρανση θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά την σεξουαλική διέγερση, την έντονη επιθυμία για έρωτα και σέξ. Έτσι πολλά κραγιόν και λιπ-γκλος είναι γυαλιστερά. Το γλείψιμο των χειλιών είναι το αποκορύφωμα της μη λεκτικής ερωτικής επικοινωνίας και φυσικά ισχύει και για τα δύο φύλα. Προσοχή όμως μην είναι τακτικό και πολυεμφανές, πρέπει να γίνεται διακριτικά. Η πιο αποτελεσματική τεχνική είναι να υγράνετε τα χείλη σας ελαφρώς, χρησιμοποιώντας την άκρη της γλώσσας.
Πρησμένα χείλη
Ένα φωτεινό και ελαφρώς πρησμένο στόμα στέλνει αμέσως μια σεξουαλική εικόνα στο υποσυνείδητο ενός άντρα. Οποιοδήποτε και να είναι το σχήμα των χειλιών σας ο όγκος τους αυξάνεται όταν διεγείρεστε σεξουαλικά. Αυτό γίνετε από την αυξημένη κυκλοφορία του αίματος και προετοιμάζονται για φιλί ενώ μιμούνται επίσης και τη διόγκωση των θηλυκών γεννητικών οργάνων κατά την διέγερση. Ανοίγοντας λοιπόν ελαφρώς το στόμα, όπως πριν από ένα φιλί, δείχνεις καθαρά τι θέλεις να γίνει στη συνέχεια.
Γιατί με κοιτάζει όταν βάζω κραγιόν?
Αρκετοί είναι οι άντρες που το βρίσκουν πολύ διεγερτικό να παρακολούθουν μια γυναίκα να βάζει κραγιόν. Γι αυτό και εσείς κούκλες μου απολαύστε το βάψιμο στα χείλη σας με αργές και σταθερές κινήσεις ;-) !




follow us




---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Συμβουλές ομορφιάς είπε... @ 4 Ιουνίου 2015 στις 11:49 π.μ.

ΜΜμμμΜΜΜ!!!

Δημοσίευση σχολίου