Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

# Πρώτα, ψάξτε σε μερικά περιοδικά και βρείτε φωτογραφίες μαλλιών με ανταύγειες. Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε ποίο είδος προτιμάτε γιατί δεν είναι όλες οι ανταύγειες ίδιες. Υπάρχουν χοντρές, λεπτές, μπορείτε να κάνετε σε όλο το κεφάλι ή μονό γύρω από...

το πρόσωπο κτλ.
# Αγοράστε από το σούπερ μάρκετ ένα σετ βαφής για ανταύγειες. Σιγουρευτείτε ότι περιέχει και το ειδικό βουρτσάκι που θα σας βοηθήσεις να ζωγραφίσετε τις ανταύγειες στα μαλλιά σας.
# Για να επιλέξετε το χρώμα που θα βάψετε τις ανταύγειες σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θέλετε. Εάν επιζητάτε ένα φυσικό αποτέλεσμα μην ξεφύγετε παραπάνω από 3 τόνου από το χρώμα που έχετε βαμμένα τα μαλλιά σας. Εάν θέλετε μια πιο έντονη αντίθεση μπορείτε να διαλέξετε ένα ανοιχτό ξανθό η ένα έντονο κόκκινο.
# Γενικά να θυμάστε ότι εάν σας πάνε τα χρώματα όπως το μωβ, το έντονο κίτρινο ή τα ψυχρά μπλε, είστε «ψυχρός» τύπος και θα πρέπει να διαλέξετε χρώματα όπως πολύ ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο με βιολετί βάση. Εάν από την άλλη σας πάνε καλύτερα τα θερμά και γήινα χρώματα όπως το καφέ, το πορτοκαλί και το κόκκινο, είστε «θερμός» τύπος και θα είναι καλύτερο να διαλέξετε χρώματα όπως το ξανθό μελί ή κόκκινα έντονα.
# Να θυμάστε πως είναι καλύτερο να εφαρμόσετε την βαφή για τις ανταύγειες σε μαλλιά εντελώς στεγνά και εάν είναι δυνατόν να μην είναι λουσμένα τουλάχιστον μια ημέρα. Τα φυσικά έλαια της τρίχας προστατεύουν τα μαλλιά από τα χημικά.
# Ο χώρος που θα επιλέξετε για να κάνετε τις ανταύγειες θα πρέπει να είναι το μπάνιο σας ή η κουζίνα σας. Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις απομακρύνετε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει εάν έρθει η βαφής σε επαφή μαζί του.
# Φορέστε μια παλιά μπλούζα που και εάν πέσει λίγο βαφή πάνω της δεν θα σας στεναχωρήσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα την φοράγατε έξω. Επίσης βρείτε και μερικές παλιές πετσέτες γιατί θα σας χρειαστούν
# Βουρτσίστε επιμελώς τα μαλλιά σας και ξεμπλέξτε τους κόμπους. Εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο στυλ που χτενίζετε τα μαλλιά σας, όπως για παράδειγμα χωρίστρα στο πλάι, χτενίστε τα έτσι, για να μπορέσετε να τα τονίσετε αναλόγως.
# Ανοίξτε το κουτί της βαφής και διαβάστε προσεχτικά το φυλλάδιο με τις οδηγίες. Φροντίστε επίσης να διαβάσετε τυχόν προφυλάξεις ή προτάσεις που συμπεριλαμβάνονται στις οδηγίες. Δείτε εάν υπάρχει κάποιο νούμερο επάνω στο κουτί, της γραμμής καταναλωτών της εταιρείας στην οποία ανήκει η βαφή, για καλό και για κακό.
# Τυλίξτε μια από τις παλιές πετσέτες γύρω από τους ώμους σας και στερεώστε την με ένα γκλάμερ για να μην φεύγει από την θέση της. Έτσι θα κινδυνεύετε λιγότερο να λερωθείτε.
# Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσετε που θέλετε να βάλετε μερικές ανταύγειες, θυμηθείτε ότι μερικές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο θα σας φωτίσουν. Να θυμάστε πως πρέπει να τοποθετήσετε τις ανταύγειες ανάλογα με το στυλ που δίνετε στα μαλλιά σας.
# Αφού αποφασίσετε που θα κάνετε τις ανταύγειες, φορέστε τα προστατευτικά γάντια και ετοιμάστε την βαφή σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκατε μέσα στο κουτί. Πριν αρχίσετε προσέξτε το μείγμα της βαφή να είναι καλά ανακατεμένο.
# Ακολουθώντας τις οδηγίες γεμίστε την βούρτσα που περιέχετε στο κουτί μαζί με την βαφή και ξεκινήστε να «ζωγραφίζετε» τις ανταύγειες στα μαλλιά σας. Εάν θέλετε λεπτές ανταύγειες και φυσικό αποτέλεσμα προσπαθήστε να βάζετε λιγότερη βαφή στο βουρτσάκι και μείνετε στα «επιφανειακά». Εάν θέλετε έντονο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε πιο πολύ βαφή και φροντίστε η βαφή να πάει και στα από κάτω μαλλιά.
# Μην φοβάστε να κάνετε μερικές έντονες και μερικές απαλές ανταύγειες μαζί. Δοκιμάστε έντονε γύρω από το πρόσωπο και απαλές στην κορυφή του κεφαλιού και πηγαίνοντας προς τα πίσω.
# Μόλις είστε ευχαριστημένες από τις ανταύγειες που βάψατε αρχίστε να χρονομετρείτε και αφήστε την βαφή πάνω στα μαλλιά σας την προτεινόμενη ώρα.
# Τσεκάρετε εάν πήραν το χρώμα που θέλετε, πάρτε μια πετσέτα και τρίψτε μια ή δυο φορές τα σημεία που έχετε κάνει ανταύγειες για να φύγει η πολύ βαφή. Θυμηθείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ελάχιστα πιο ανοιχτό από αυτό που βλέπετε.
# Ξεπλύνετε επιμελώς τα μαλλιά σας για να φύγει το χρώμα. Μην βάλετε σαμπουάν, μόνο μαλακτική για να αποφύγετε να διώξετε όλο το χρώμα πριν δείτε το αποτέλεσμα σε στεγνά μαλλιά.
# Στεγνώστε τα μαλλιά σας για να δείτε εάν όντως είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ή κάποια απορία επικοινωνήστε ε την γραμμή καταναλωτή της εταιρείας για να μιλήσετε με έναν επαγγελματία.

πηγή
http://www.postokano.gr/pos-na-kanete-katapliktkes-antaygeies-mones-sas




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Beauty Tips είπε... @ 28 Απριλίου 2015 στις 11:43 π.μ.

Να προσέχετε πάντα όταν είναι να κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας μόνες σας...

Δημοσίευση σχολίου