Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Φέτος στη μόδα είναι οι φράντζες και οι κοντές ή μακριές αφέλειες. Γενικότερα κυριαρχούν οι κοντές γραμμές στα γυναικεία κουρέματα, που προσφέρουν όγκο στα μαλλιά. Φέτος η φράντζα, περισσότερο ή λιγότερο μυστηριώδης, αναμφισβήτητα έχει τη χρονιά της. Το μάκρος της ποικίλο, μέχρι τα φρύδια, μέχρι το βλέμμα των ματιών ή και ακόμη μακρύτερο έτσι ώστε να καλύπτει τα μάγουλα, δίνοντας ένα πιο γοητευτικό τόνο στις βραδινές εξόδους σας. Γενικότερα οι φράντζες ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κουπ. Οι φετινές τάσεις επιβάλουν τετράγωνη φράντζα με ντεγκραντέ και πιο ατίθασο look. Οι ασύμμετρες γραμμές παραμένουν στη μόδα για τι πιο τολμηρές.

Για πιο glamorous εμφανίσεις, για εσάς που διαθέτετε μακριά μαλλιά, προτείνουν τα ίσια μακριά μαλλιά, που θα παραμείνουν trend για όλο το χειμώνα. Ποια είναι τα χρώματα του χειμώνα; Οι πλατινέ και χρυσοκόκκινες ανταύγειες, ενώ για πιο προχωρημένο look συστήνουν ανταύγειες στις αποχρώσεις του μοβ και του βαθύ κόκκινου. Ακόμη προτείνουν εναλλακτικά σκούρο καστανό χρώμα με μια απόχρωση του χάλκινου. Για τις ξανθιές, προτείνουν καστανό σαντρέ ακαζού χρώμα και φράντζα που θα φωτίζει όλο το χτένισμα με ένα ζεστό χρυσαφί χρώμα στο μάκρος ή τις μύτες ή ακόμη και στους τόνους του ξανθού χάλκινου.


http://omorfia.pblogs.gr/2007/11/ta-htenismata-ths-modas.html





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Unknown είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 4:53 μ.μ.

kalispera ... ego nomizo oti ta makria mallia itan kai tha ine panta sti moda !! plus t oti mporis n kanis apira xtenismata otan exis makri malli...allios periorizese !!
prosfata malista bika stis loreal t facebook page kai trelathika me t malli tis evangeline lilly apot o lost
http://www.facebook.com/LOrealParisGR?ref=ts#!/video/video.php?v=300087907096&ref=mf
gia opion endiaferete !!! :))

Δημοσίευση σχολίου