Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ H εταιρία Biotheque, άνοιξε το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προσεκτικά επιλεγμένα οργανικά (βιολογικά) καλλυντικά στην Ελλάδα.

Αγοράστε ONLINE στο biocosmeticshop.gr

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στην Κηφισιά στην οδό Δροσίνη 9, η Biotheque κάνει τη διαφορά με βιολογικά, 100% φυσικά και χειροποίητα καλλυντικά απ’ όλο τον κόσμο.
Μετά από μακρόχρονη προσωπική ενασχόληση με τον απίστευτο θησαυρό των ανά τον κόσμο φυσικών συστατικών, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη έναν τρόπο υγιεινής και φροντίδας του σώματός μας που να είναι εναρμονισμένος με την φύση. Έτσι, δημιουργήσαμε για εσάς μια μοναδική συλλογή αυθεντικών αγνών καλλυντικών που... θεωρούνται παγκοσμίως η elit των βιολογικών καλλυντικών. Επιλέγουμε καλλυντικά με βάση τα καλύτερα συστατικά βιολογικής πιστοποιημένης καλλιέργειας ώστε όχι μόνο να και είναι συμβατά με το δέρμα μας αλλά να είναι και ιδιαίτερα δραστικά.

Οργανικά ή αλλιώς βιολογικά καλλυντικά είναι εκείνα, για την παραγωγή των οποίων τηρούνται οι διεθνείς κανονισμοί περί μεθόδων παραγωγής και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας. Γενικότερα θα λέγαμε ότι για να παραχθούν τα συγκεκριμένα προϊόντα, δε χρησιμοποιούνται χημικά, συνθετικά πρόσθετα ή ορμόνες. Το να είναι ένα προϊόν ακόμα και 100% φυτικό δυστυχώς δεν είναι αρκετό, γιατί τα φυτά συνήθως είναι επιβαρυμένα με φυτοφάρμακα. Έτσι για να είναι κανείς βέβαιος ότι δεν υπάρχουν βλαβερές ουσίες μέσα στα καλλυντικά του, θα πρέπει όλα τα φυτά που αποτελούν τα συστατικά του προϊόντος να είναι οργανικά καλλιεργημένα (-ΒΙΟ-), και μάλιστα να είναι πιστοποιημένα από κάποιο αξιόπιστο διεθνή οργανισμό (π.χ. ECOCERT).



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Η Biotheque θέλουμε να αντικατοπτρίζει μια άλλη οπτική ή αν προτιμάτε μια διαφορετική πρόταση για τη φροντίδα, την υγιεινή και την καλλυντική περιποίηση του δέρματός μας, επίκαιρη όσο ποτέ, που συνδυάζει την οικολογία μαζί με τα μυστικά και τη γνώση των συστατικών βιολογικής καλλιέργειας. Αυτά άλλωστε είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης και συνεχώς αναπτυσσόμενης τάσης της οικολογίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Μια «πράσινη» πολιτική με ήθος και αξίες, που στηρίζει ένα εμπόριο δίκαιο και προωθεί προϊόντα φυσικά, οργανικά, που προβάλουν τα τοπικά παραδοσιακά και μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής του πλανήτη.

Γι’ αυτό το λόγο στην Biotheque επιλέγουμε βιολογικά καλλυντικά, από συστατικά δοκιμασμένα, αξιόπιστα και συμπληρωματικά μεταξύ τους. Προσπαθούμε να βρούμε βιολογικά καλλυντικά από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δεοντολογικά κριτήρια και πάντα σε αρμονία με τη φύση.

Τα βιολογικά καλλυντικά και ειδικά τα πιστοποιημένα, όχι τυχαία, κερδίζουν συνεχώς την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στην Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία αλλά και στην Αυστραλία και ΗΠΑ, γιατί είναι εναρμονισμένα με τους κανονισμούς της ΕΕ που είναι οι πιο αυστηροί στον κόσμο. Η Biotheque - organic cosmetic stores προσφέρει καλλυντικά με πιστοποίηση των πιο έγκριτων διεθνών οργανισμών (Ecocert, BDIH κλπ.) για την άριστη ποιότητα των προϊόντων κάτι που μας καθιστά το πιο αξιόπιστο κατάστημα!!!

Πεποίθησή μας είναι ότι το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων μας θα πρέπει να είναι πολιτικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνο.

Όλες οι πτυχές της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας καθοδηγούνται από τις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της δικαιοσύνης και της ισότιμης σχέσης. Παρέχουμε βιολογικά καλλυντικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε πειράματα με ζώα.

Προσπαθούμε να βρούμε καλλυντικά με παραδοσιακά συστατικά από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δεοντολογικά κριτήρια - φυσικά οικολογικά- και αυτό γιατί υποστηρίζουμε τον φυσικό τρόπο ζωής και σκέψης, ως μέρος μιας κοσμοθεωρίας σε αρμονία με τη φύση. Πιστεύουμε πως αυτό είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας όλων των αρχαίων και σύγχρονων πολιτισμών. Προωθούμε καλλυντικά που διατηρούν τα παραδοσιακά τους χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία προσπαθούμε όσο γίνεται καλύτερα, να τηρούμε τα ακόλουθα πρότυπα:

Προσιτές τιμές που αντικατοπτρίζουν το πραγματικό κόστος της παραγωγής.
Οικολογικές λύσεις για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη μιας πιο φυσικής οικονομίας.
Υποστηρίζουμε και διαδίδουμε την χρήση των φυσικών και βιολογικών συστατικών ούτως ώστε να αποφεύγεται η χρήση τοξικών χημικών ουσιών στην παραγωγή των καλλυντικών προϊόντων που επιβαρύνουν την υγεία μας και το οίκο-σύστημα.
Τη χρήση, για τη συσκευασία, προϊόντων που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά.
Την αντίθεσή μας κατά των πειραμάτων σε ζώα και στα προϊόντα που περιέχουν ζωικά υποπροϊόντα.


Στην Biotheque θα βρείτε τα πάντα που αφορούν στην αγνή καθημερινή υγιεινή και φροντίδα της γυναίκας, του άνδρα και του παιδιού, για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο δέρματος, από πολλές εταιρίες όπως Biosecure, Kae, Bema, Sante, Nvey, Ladrome, Alphanova bebe … και ο κατάλογος είναι μακρύς μια που η γκάμα μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα. Οι παραγγελίες σας δεν γίνονται αυτόματα μέσω internet.

Μπορείτε όμως να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail (info@biotheque.gr) ή να την πραγματοποιήσετε τηλεφωνικά (210-8000745). Κι αυτό γιατί πιστεύουμε πολύ στην προσωπική επαφή με τον πελάτη.

Έτσι, μπορούμε να μάθουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το δέρμα σας ή για όποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία παρουσιάζει και να σας προτείνουμε τα απαραίτητα και ιδανικά προϊόντα.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου