Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Κόκκινο: Είσαι… καυτή!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το κόκκινο είναι το «απόλυτο χρώμα» ειδικά σε ό,τι αφορά σε νύχια και χείλη. Σταθερή αξία δείχνει άτομο που ξέρει πόσο σέξι είναι και θέλει να δηλώσει την παρουσία του.

Μπλε: Είσαι άφοβη!

Εντυπωσιακό και δυναμικό! Είναι μία κατηγορία από μόνο του και σίγουρα κερδίζει την προσοχή όλων. Εκείνη που το διαλέγει θέλει να δηλώσει πως είναι μοναδική και διαφορετική και θέλει να δραπετεύσει από τα κλασικά. Διασκεδαστική και με διάθεση… πειραματισμού.

Με στρας: Είσαι παρορμητική!

Δεν μπορεί να γίνει πιο εντυπωσιακό. Λαμπερά νύχια με στρας που γυαλίζουν κάθε ώρα της μέρας και της νύχτας. Είσαι ευχάριστη, ζωντανή και πάνω απ’ όλα παρορμητική. Απολαμβάνεις κάθε λεπτό της ζωής και ξέρεις πώς να κερδίζεις τους πάντες με το χαμόγελό σου.

Ασημί: Είσαι αντισυμβατική!

Οι γκρι μεταλλικές αποχρώσεις μπορεί να φαίνονται σχεδόν μαύρες όταν είναι στο μπουκάλι όμως πάνω στα νύχια δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό και άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όποια γυναίκα το επιλέξει είναι δυναμική, σοφιστικέ, αποφασιστική και με έντονη θέληση.

Χρυσό: Είσαι classy!

Τα μεταλλικά χρώματα έχουν αποκτήσει πλέον μία κλασική αξία. Ειδικά το χρυσό δείχνει γυναίκα που είναι ανοιχτή στις προκλήσεις και ξέρει πώς να διατηρεί το στιλ και την ανωτερότητά της.

Ουδέτερο: Είσαι ανασφαλής…

Τα ουδέτερα χρώματα είναι τα πιο ήρεμα. Υποδηλώνουν άτομο που απεχθάνεται τις προκλήσεις, θέλει να περνάει απαρατήρητο και να έχει πάντα δίπλα του κάποιον άλλο για στήριξη…

Πράσινο: Είσαι δυναμική!

Είναι ένα χρώμα που μπορείς να χαρακτηρίσεις ως «ήρεμη δύναμη». Είναι παρόν σχεδόν παντού ως συμπληρωματικό των άλλων χρωμάτων και υποδηλώνει γυναίκα δυναμική που ξέρει πώς να επιβάλλεται.

Πορτοκαλί: Είσαι ανέμελη!

Εξωτικό αλλά και χαρούμενο, το πορτοκαλί κάνει τη διαφορά και δίνει… φως στις εμφανίσεις μας. Αν το έχεις επιλέξει είσαι πολύ απλά η χαρά της ζωής.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου