Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα τέλεια μαλλάκια είναι σίγουρα θέμα περιποίησης και φροντίδας όμως κάτι πολύ βασικό που δεν πρέπει να υποτιμάς είναι και το ότι είναι βασικό να ξέρεις τα μυστικά ...
στάιλινγκ εκείνα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμη πιο σούπερ.
Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τα τοπ μυστικά στάιλιγνκ που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει!
Ναι στις ασσύμετρες μύτες: ένα μονότονο κούρεμα δεν είναι δυνατόν να σου δώσει τη χάρη που ζητάς.
Για να χαρίσεις έξτρα όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου δεν έχεις παρά να επενδύσεις στις ασσύμετρες μύτες που χαρίζουν στα μαλλιά σου την τσαχπινιά που ζητάς.
Ένα μονότονα και τέλεια συμμετρικά ίσιο κούρεμα δεν θα αναδείξει τα μαλλάκια σου ό,τι και αν κάνεις, γι'αυτό δεν έχεις παρά να επενδύσεις στις μύτες και το έντονο φιλάρισμα. Το σωστό το στέγνωμα:το να ανανεώσεις με το πιστολάκι το χτένισμα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να ξέρεις πώς να το κάνεις.
Αν δεν έχεις πολύ χρόνο τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να στεγνώσεις την περιοχή Τ: στο μπροστινό (αν έχεις αφέλειες ή φράντζα) και στα πλάγια του μπροστινού μέρους του κεφαλιού και θα είναι σαν να χτενίστηκες εκείνη τη στιγμή.
Γιατί αν είναι καλά χτενισμένο το μπροστινό μέρος του κεφαλιού τότε δείχνεις φρεσκοχτενισμένη και κανείς δεν θα νοιαστεί αν πετάει κάποιο τσουλούφι από πίσω.
Μια φρεσκοφρατζεμένη: θέλεις να ανανεώσεις το στιλ των μαλλιών σου χωρίς όμως να κάνεις κάποια δραστική αλλαγή;
Τότε η φράντζα όχι μόνο σε βάζει και φέτος στην καρδιά της μόδας αλλά και ανανεώνει ένα χτένισμα που μπορεί να έχεις βαρεθεί.
Το προσωπάκι σου "ανοίγει" έτσι αρκεί να διαλέξεις την κατάλληλη φράντζα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.
Αν δεν είσαι έτοιμη να κάνεις μεγάλη αλλαγή με την φράντζα που έχει πιο αυστηρή γραμμή μπορείς να διαλέξεις μακριές αφέλειες που δεν έχουν τόσο μεγάλο ρίσκο και θα ανανεώσουν το λουκ σου σε χρόνο ρεκόρ!
Δώσε όγκο: ο όγκος στα μαλλιά είναι σαν το αλάτι στο φαγητό, απαραίτητος για να δείξει το νέο σου χτένισμα!
Αν έχεις λεπτά μαλλάκια που θέλουν μια ενίσχυση όγκου, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις ανά χείρας τη θαυματουργή λακ για να δώσεις όγκο στην κορυφή του κεφαλιού: ψέκασε στις ρίζες και στέγνωσε με το πιστολάκι ενώ ανασηκώνεις τη κάθε τούφα στρέφοντας τη βούρτσα αντίθετα από τη φορά που φυτρώνουν τα μαλλιά.
Έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού!
vivanews.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου