Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι εκπτώσεις έχουν αρχίσει και δεν κάνουν αστεία!!
Από την πρώτη κιόλας ημέρα τα καταστήματα ρίχτηκαν στην αρένα με εκπτώσεις από 40% και πάνω. Αν  βγεί  κάποιος  κάποιος  έστω  για μια βόλτα, θα διαπιστώσει  ότι μπορεί να αποκτήσει πολλά πράγματα σε...
απίστευτα χαμηλές τιμές!
Αυτό που θα διαπιστώσει επίσης είναι ότι θα μπερδευτεί εντελώς από τις προσφορές και δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει τι αξίζει να πάρει και τι να αφήσει.
Τι πραγματικά χρειάζεται και τι απλά του κάνει εντύπωση αλλά τελικά θα καταλήξει στην πιο σκοτεινή γωνιά της ντουλάπας!
Αγχωθήκατε???
Δεν υπάρχει λόγος. Το άρθρο αυτό γράφτηκε για να βοηθήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Για αρχή πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι εκπτώσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουμε ποιοτικά και κλασσικά ενδύματα, παπούτσια, αξεσουάρ σε πολύ χαμηλότερες τιμές, που θα τα φοράμε για πολύ καιρό, θα είναι διαχρονικά αλλά και  ευκολοσυνδίαστα.
Θα αναφερθούμε στα 10 πιο χρήσιμα πράγματα που αξίζει να προμηθευτείτε, χωρίς να χάνετε χρόνο , παρασυρόμενες από τις άπειρες προσφορές που θα χορεύουν μπροστά στα μάτια σας.
Το «Εκπτώσεων Εγκώμιον» …….. ξεκινά :
Νο.1  Μικρό Μαύρο Φόρεμα.
Τόμοι έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο κομμάτι και δικαίως διότι είναι χρήσιμο, ευκολοσυνδίαστο και απόλυτα θηλυκό.
Φροντίστε να είναι από φίνο, ανθεκτικό υλικό (π.χ. κρέπ, μάλλινο), σε κλασσική γραμμή (ίσια η ελαφρώς εβαζέ), με μάκρος στο ύψος του γόνατου και χωρίς απολύτως κανένα περίεργο κόψιμο η αξεσουάρ.
Το νόημα, του να μπορεί ένα μικρό μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα μας, είναι να μπορεί να σταθεί στο ύψος του σε κάθε κοινωνική περίσταση.



Νο.2  Παπούτσια STLETOS.
Τι να πρωτοπεί κανείς για τα τακούνια και συγκεκριμένα για τα STILETOS, που από το 1950 που έκαναν την εμφάνισή τους στην Ιταλία έως σήμερα, υπάρχουν πάντα στις πασαρέλες και στις βιτρίνες.
Οι μύτες των γοβών μπορεί να αλλάζουν σχήμα, το πολύ λεπτό και ψηλό τακούνι όμως είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζει σε όποιο στυλ κι αν έχουμε υιοθετήσει.
Εσείς, σε αυτές τις εκπτώσεις, επενδύστε σε ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες stileto γόβες με ελαφρώς στρογγυλευμένη μύτη και το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσετε!


Νο.3  Καπαρντίνα.
Η καπαρντίνα η αλλιώς trench coat, έκανε την εμφάνισή της στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φορεμένη από τους Άγγλους στρατιώτες στα χαρακώματα (trench=χαράκωμα) και λανσαρισμένη από ποιόν άλλον? Από τον Thomas Burberry.
Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, η καπαρντίνα όμως έχει εισχωρήσει στις ντουλάπες και στις ζωές μας με μεγάλη επιτυχία και σε χιλιάδες εκδοχές!!
Στην βόλτα που θα κάνετε, ψάξτε και βρείτε την μπέζ ( η μαύρη αν προτιμάτε) κλασσική καπαρντίνα από ανθεκτικό υλικό και σε μάκρος midi  (στην μέση της γάμπας) και δεν θα χάσετε.

Νο.4  Λευκό πουκάμισο.
Είστε η κλασσική businesswoman? Είστε φοιτήτρια? Είστε νοικοκυρά? Υπάρχει ένα ρούχο που το χρειάζεστε όλες κι αξίζει να επενδύσετε σε ένα η δύο τεμάχια.
Ποιο είναι αυτό? Μα το κλασσικό λευκό πουκάμισο!
Από το πρωί με ένα πουλόβερ η ένα σακάκι έως το βράδυ συνδυασμένο με εντυπωσιακά κοσμήματα, το λευκό πουκάμισο έχει περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα μας κι αξίζει να αγοράσουμε εν μέσω εκπτώσεων ένα-δύο κομμάτια από ποιοτικό βαμβάκι με ελαφριά προσθήκη ελαστικών ινών σε θηλυκό κόψιμο με μακρύ μανίκι.


Νο.5  Τσάντα.
Άπειρα άρθρα και τόμοι βιβλίων έχουν γραφτεί για το απόλυτο αυτό αξεσουάρ. Δεν είναι μόνον η χρησιμότητα που προσφέρει η γυναικεία τσάντα αλλά αποτελεί σύμβολο status που ολοκληρώνει την εμφάνιση.
Δεν είναι τυχαίο που χρόνια τώρα υπάρχουν κλασσικά σχέδια στις συλλογές  μεγάλων Οίκων για τα οποία χρειάζεται να περιμένει, σε λίστα αναμονής, χρόνια για να αποκτήσεις.
Εσείς δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά σε αυτές που ήδη έχετε και να αποφασίσετε απλά για το ποιο χρώμα χρειάζεστε.
Στην συνέχεια, καλό είναι να κάνετε την έρευνά σας σε εταιρίες δερματίνων ειδών και όχι σε προιόντα της σειράς. Φροντίστε το δέρμα να είναι ποιοτικό, ανθεκτικό και το σχέδιο να πηγαίνει στο σωμότυπό σας.
 
Νο.6  Cashmere Πουλόβερ.
Από τον 18ο αιώνα που ανακαλύφθηκε η πρώτη ύλη των κασμίρ πουλόβερ στο τρίχωμα ειδικής ποικιλίας κατσικιών, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.
Το σίγουρο είναι ότι τα κασμιρένια πουλόβερ είναι διαχρονικά, κομψά και πολύ ζεστά.
Είναι λίγο ακριβούτσικα, γι’ αυτό κι εμπεριέχονται στη λίστα μας.
Εν μέσω εκπτώσεων θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ένα κομμάτι σε χρώμα της αρεσκείας μας που θα μπορούμε να το συνδυάσουμε με οποιοδήποτε casual look επιλέξουμε.



Νο.7  Μαργαριταρένιο κολιέ.
Χαρακτηριστικό αξεσουάρ-φετίχ της Coco Chanel  και αυτό λέει πολλά. Αν αδυνατείτε να αποκτήσετε αληθινά μαργαριτάρια έστω και σε καιρό εκπτώσεων μην ανησυχείτε καθόλου.
Τα συνθετικά μαργαριτάρια δεν υστερούν σε λάμψη και κομψότητα.
Προτιμήστε τα λεγόμενα matinee (50-60 cm) που ταιριάζουν με casual η business look  και συνδυάζονται  άψογα με ένα ζευγάρι πέρλες για τα αυτιά η τα λεγόμενα sautoir  που ήταν και τα αγαπημένα της Coco με αρκετό μάκρος και πολλαπλά κουμπώματα.



Νο.8  Τζήν.
Όσα και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετά. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσουμε άλλο ένα σε προνομιούχο τιμή?
Προτιμήστε ένα επώνυμο ζευγάρι jeans  στην γραμμή που σας πηγαίνει και σε σκούρα μπλέ απόχρωση.
Καλύτερα θα ήταν να μην έχει περίεργες ραφές η κοψίματα για να μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας!!!



Νο.9  T-Shirt.
Έχουμε άπειρα, απλά μήπως τα μισά από αυτά δεν τα φοράμε? Είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσουμε σε μερικά T-shirts  μονόχρωμα (όπωσδήποτε ένα μαύρο και ένα άσπρο), καθώς επίσης και σε κάποια πολυτελή με χλιδάτες λεπτομέρειες, με έναν κοινό παρονομαστή:  την υψηλή ποιότητα!!! Ελέγξτε την σύνθεσή τους κι επιλέξτε αυτά που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι και προσθήκη λίγων ελαστικών ινών που τα κάνουν πιο θηλυκά.





Νο.10  Κραγιόν.
Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!! Δεν θα το φανταζόσασταν αλλά γιατί να μην επενδύσουμε σε κάτι που μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ και με μια απλή εφαρμογή του κάθε φορά μας μεταμορφώνει? Επιλέξτε ένα επώνυμο προιόν σε απόχρωση που σας ταιριάζει και που χρησιμοποιείτε καθημερινά για να “βγάλει” τα λεφτά του και να μην καταλήξει στα άδυτα του νεσεσέρ σας!!!



   
Aυτές  είναι οι προτάσεις του “ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΕΓΚΩΜΙΟΝ” κι είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν σωστό οδηγό, καθότι αυτό το Top 10 προϊόντων ,αποτελεί διαχρονική μόδα!!!

http://gocheapandchic.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου