Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Έχετε μόλις βάψει τα νύχια σας με το υπέροχο ολοκαίνουργιο μανό σας. Δέκα λεπτά μετά πρέπει να πλύνετε το μπιμπερό του μωρού, να καθαρίσετε ένα μήλο για το μεγάλο και πριν καν...
το καταλάβετε τα νύχια σας έχουν χαλάσει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Δεν θα συνέβαινε αν ξέρατε τον τρόπο να στεγνώνετε τα φρεσκοβαμμένα σας νύχια πιο γρήγορα. Και γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Υπάρχουν τουλάχιστον 5 τρόποι για να στεγνώνετε τα νύχια σας πιο γρήγορα μετά τον μανικιούρ. Επιλέξτε αυτόν που σας βολεύει:

Σεσουάρ μαλλιών

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να στεγνώνετε τα νύχια σας σχεδόν στο λεπτό είναι με το σεσουάρ για τα μαλλιά, Απλά επιλέξτε την χαμηλότερη σκάλα, στον δροσερό αέρα και ξεκινήστε να στεγνώνετε. Δεν πρέπει να σας πάρει περισσότερο από ένα λεπτό μέχρι τα νύχια σας να στεγνώσουν εντελώς.

Παγωμένο νερό

Ένας διαφορετικός τρόπος για να στεγνώνετε τα νύχια σας είναι να τα κάνετε ένα παγωμένο... μπάνιο! Βάψτε κανονικά τα νύχια σας και αμέσως μόλις τελειώσετε βουτήξτε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Αφήστε τα ακροδάκτυλά σας εκεί να μουλιάσουν για 3 λεπτά. Όταν θα τα βγάλετε θα πρέπει να έχουν στεγνώσει εντελώς.

Σπρέι μαγειρικής

Μπορείτε να ακούγεται παράξενο, αλλά το σπρέι μαγειρικής αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο ομορφιάς αναφορικά με τα νύχια. Χρησιμοποιήστε μία μάρκα χωρίς έντονη γεύση ή άρωμα και ψεκάστε το σπρέι πάνω στα νύχια που μόλις έχετε βάψει. Έστω και λίγο σπρέι μπορεί να στεγνώσει τα νύχια σας ταχύτατα. Πιθανώς, βέβαια, λίγη ώρα μετά να χρειαστεί να ξεπλύνετε τα νύχια σας με νερό.

Καλυπτικό ταχέως στεγνώματος

Στην αγορά θα βρείτε καλυπτικά μανό (γνωστά και ως σκληρυντικά), τα οποία εφαρμόζονται πάνω από το κανονικό σας μανό, με σκοπό όχι μόνο να προστατεύουν το χρώμα και το νύχι από σπασίματα, αλλά και βοηθούν το μανό να στεγνώσει πιο γρήγορα.

Στην κατάψυξη!

Αν μόλις βάψατε τα νύχια σας και βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι, η ιδέα αυτή είναι ιδανική! Απλά βάλτε τα χέρια σας μέσα στην κατάψυξη για μερικά δευτερόλεπτα. Το πιθανότερο είναι ότι τα ακροδάκτυλά σας θα παγώσουν, όμως όσες γυναίκες το έχουν δοκιμάσει λένε ότι πρόκειται για μία σούπερ αποτελεσματική μέθοδο, καθώς στεγνώνει τα νύχια τάχιστα!
Πηγή

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου