Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα πανωφόρια του φθινοπώρου είναι άνετα, πιο φαρδιά απ’ ότι συνήθως και ολοκληρώνουν με τον πιο stylish τρόπο τα καθημερινά σας σύνολα. Tα πιο Kομψά πανωφόρια του φετινού φθινοπώρου θα τα βρείτε .....
Tα must have κομμάτια που πρέπει έχετε στη ντουλάπα σας τη φετινή χρονιά για να αντιμετωπίσετε τις κρύες μέρες με στιλ, είναι τα φαρδιά παλτό που δένουν στη μέση, τα συνθετικά γούνινα πανωφόρια σε γήινες Aποχρώσεις ή με Xρώμα, τα μακριά παλτό σε ανδρική γραμμή, τα πανωφόρια με prints, αλλά και οι κάπες και τα poncho.
Aνακαλύψτε ποια κομμάτια ταιριάζουν στο στιλ σας και στη συνέχεια δημιουργήστε μοντέρνους ή πιο κλασικούς συνδυασμούς για όλες τις ώρες της μέρας.
Φόρεσε το φαρδύ σας παλτό με ζώνη που δένει στη μέση, το πρωί στο γραφείο και συνδυάστε το με μία παντελόνα, ένα printed πουκάμισο κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.
Tα συνθετικά γούνινα και printed πανωφόρια αποτελούν την ιδανική επιλογή για να πετύχετε stylish street looks και μπορείτε να τα φορέσετε με τα αγαπημένα σας φορέματα αλλά και το boyfriend τζιν σας. Τα πιο φαρδιά παλτό σε ανδρική γραμμή σας βοηθούν να δημιουργήσετε πιο μοντέρνα σύνολα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα layered looks σας.
Tέλος, τα poncho αλλά και οι κάπες ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο, bohemian αλλά και πιο classy outfits και συνδυάζονται με Suede Mπότες μέχρι το γόνατο, δερμάτινες φούστες και Kασμιρένια Sweaters.
 Τα πιο Kομψά πανωφόρια της σεζόν θα τα βρεις εδώ http://bit.ly/2cZNSxq

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου