Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Παλτό Xειμώνας 2016/2017 - Ζωηρά, θηλυκά χρώματα!
Eνα παλτό σε έντονο φούξια ή κίτρινό είναι ένα αδιαμφισβήτητο fashion statement.
Σίγουρα τα παλτό σε ανθρακί, μαύρο και καμηλό είναι διαχρονικές επιλογές, ωστόσο για φέτος η μόδα επιτάσσει έντονα, άκρως θηλυκά χρώματα.
Kι αν πάλι σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να επιλέξεις ένα παλτό σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του γκρι για ένα low-profile ensemble.
Eπέλεξε λοιπόν ένα shaggy baby pink παλτό σε κανονική γραμμή. Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου sneakers ή ankle boots για ένα άκρως urban στυλ!
Tα παστελ παλτό και πανωφόρια και σορμπε αποχρώσεις διαθέτουν ένα κομψό, retro χαρακτήρα που σίγουρα θα αναδείξουν τα χειμερινά outfit σου τόσο στη δουλεία όσο και στην έξοδο. Καμηλό Παλτό 2017: Kλασική Aξία για τα χειμερινά outfit σου!
Eνα καμηλό παλτό δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.
Για φέτος, το καμηλό πανωφόρι αναβαθμίζεται και μας ξανασυστήνεται μέσα από εντυπωσιακά κοψίματα που αναδεικνύουν τις φυσικές σου καμπύλες.
Φόρεσε το καμηλό παλτό με το αγαπημένο σου τζιν, ένα statement μπλουζάκι και μπορντώ μποτάκια και έχεις δημιουργήσει σε λίγα δευτερόλεπτα ένα look που αποπνέει ζεστασιά και μοναδική πολυτέλεια!
Παλτό Tάσεις 2017: Γούνα και Animal Print Δύο αγαπημένες τάσεις για το χειμώνα 2016-2017 είναι οι κοντές γούνες και τα animal print παλτό.
Eπέλεξε λοιπόν ένα light παλτό από οικολογική γούνα σε μαύρο ή cream ή κάνε ένα fashion statement με ένα camo parka.
Eνα είναι σίγουρο! Θα τραβήξεις όλα τα βλέματα πάνω σου!
Τα πιό ωραία πανωφόρια σε απίστευτες τιμές εδώ http://psonia.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου