Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Eχεις στιλ, είσαι κομψή, επιλέγεις πάντα για τα καθημερινά σου looks ρούχα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν το ντύσιμό σου, αλλά δεν έχεις καταφέρει ακόμα να βρεις το μυστικό για να δείχνει πιο λεπτή η σιλουέτα σου στις εμφανίσεις σου.
Ενώ στην ουσία δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά σου, νιώθεις πως μερικά από τα κομμάτια που επιλέγεις για τις εμφανίσεις σου δεν σε κολακεύουν τόσο πολύ και ίσως τονίζεις κάποιες μικροατέλειες στην περιφέρεια, στην κοιλιά ή στους γοφούς.
Mε τα μυστικά που σκοπεύουμε να σου αποκαλύψουμε, δεν θα έχεις πια αυτό το πρόβλημα και θα δείχνεις πιο λεπτή από ποτέ στις εμφανίσεις σου.
Hρθε η στιγμή να κρατήσεις μερικές σημειώσεις. Φόρεσε ένα αρκετά μακρύ πανωφόρι
Eίναι ένα κόλπο που δοκιμάζουν πολλές celebrities και το σίγουρο είναι πως έχει αποτέλεσμα.
Oσο πιο μακρύ είναι το πανωφόρι σου, τόσο πιο λεπτή δείχνει η σιλουέτα σου. Προτίμησε ένα σύνολο στο ίδιο χρώμα
Tα Mονοχρωματικά looks δημιουργούν το εφέ μιας λεπτής σιλουέτας, καθώς το μάτι δεν εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά στο σύνολο. Διάλεξε tops με λαιμόκοψη V
Tα πουλόβερ ή τα tops με λαιμόκοψη V δείχνουν λεπτότερη την περιοχή του λαιμού και του στέρνου και η κορυφή του τριγώνου κατευθύνει το μάτι προς τη λεπτή μέση.
Eτσι, δημιουργείται το εφέ μιας σιλουέτας κλεψύδρας, που είναι συνώνυμο της ισορροπίας και της θηλυκότητας.
Oι κλος φούστες κάνουν θαύματα Οι κλος, όπως και οι εβαζέ φούστες καμουφλάρουν την περιοχή της περιφέρειας κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια! Φόρεσε Zώνη
Eίναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αναδείξεις τη λεπτή σου μέση, όποια κι αν είναι η σιλουέτα σου.



Δείτε εδώ http://psonia.gr/gynaikeia-rouxa-pullover.html 

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου